Szénlapátos vákuumszivattyú javítás

Szénlapátos vákuumszivattyú javítás az AIR24 szénlapát kínálatából, gazdaságosan!

Szénlapátos vákuumszivattyú javítás

Szénlapátos vákuumszivattyú javítás

A berendezés magába foglalja a vákuumszivattyú fokozatot, kuplungot, villanymotort és egyes típusok esetében a levegő hűtőt. Teljesen kompakt dizájn, ipari alkalmazásokra a durvavákuum tartományra P= max. 120 mbar abs. Egyfokozatú szivattyú létére magas térfogatáramot kell lehetőleg gyorsan szállítani. A szivattyú ház több esetben integrált levegőszűrő betéteket is tartalmaz.

Szénlapátos vákuumszivattyú javítás abban az esetben válik szükségessé, ha szivattyúja már nem tudja a korábbi értékeket elérni, esetlegesen teljesen megszorul, szénlapát eltörik (vákuumszivattyú lapát) vagy megelőző javításra küldi szervizünkbe. Több partnerünk ellenőrzi és vezeti a szénlapát kopást és még a lapát törése előtt tervezett felújításokat vezettek be, hogy kieséssel egyáltalán ne kelljen számolni. Ennek megfelelően a vákuumszivattyú javítás egy tervezett költség, előre meghatározott időpontban folyamatos berendezés rotációval.

Szénlapátos vákuumszivattyú javítás folyamata:

  1. szivattyú beérkezés az AIR24 beszállítási szolgáltatásával
  2. szemrevételezés, zsírzás ellenőrzése, lapátok méretellenőrzése
  3. szivattyú üzemi tesztelése ha ezt a szivattyú állapota lehetővé teszi
  4. külső tisztítás
  5. vákuumszivattyú bontása, hibafelvétel
  6. alkatrészek és fődarabok tisztítása
  7. új alkatrészekkel történő összeszerelés,
  8. tesztüzem legalább 8 munkaóra (1 műszak)
  9. egyes típusok újrafestése
  10. kiszállítás

Abban az esetben ha a szivattyú teljesen megfelel elvárásainknak a tesztüzem során egyes típusokat újra festünk és előkészítjük a visszaszállításra, beüzemelésre. Természetesen szakembereink az Önök telephelyén is elvégzik a szivattyú üzembe helyezését igény esetén.

A szivattyúra minden esetben felkerül egy cimke, mely tartalmazza a szivattyú javítás legfontosabb paramétereit és a következő karbantartás idejét. Erre érdemes figyelemmel lenni. Vákuumszivattyú javítás után a következő karbantartás időpontját rögzítjük rendszerünkben, igyekezve Önöket értesíteni és segíteni az aktuális karbantartásokról.

A szervizeléshez jellemzően az AIR24 alternatív alkatrészeit használjuk, így a vákuumszivattyú javítás Önnek kevesebbe kerül!

Kérjen árajánlatot szénlapátos vákuumszivattyú javításra az AIR24 munkatársaitól!

Busch, Becker, Rietschle, DVP, Orion és más szénlapátos vákuumszivattyúk javítása, karbantartása az AIR24 márkafüggetlen szervízközpontjában!