PVR vákuumszivattyú javítás

PVR vákuumszivattyú javítás, karban tartás, üzembe helyezés 

PVR PVL270 vákuumszivattyú karbantartás

Az oldalon bemutatjuk a PVR vákuumszivattyú karbantartás képeit, melyek fontos lépései egy meghibásodott szivattyú ismételt üzembe

állításának. A szivattyú érdekessége, hogy 2 db levegőszűrő 1 db a szívó részben és egy külön külső levegőszűrő házban kapott helyet. Évjárata 2001 és meglepően jó vákuumértéket produkált, ami nem a márkára inkább a korára vonatkozik. Nagy valószínűséggel egy ideje használaton kívült volt, viszont egy vákuumszivattyú karbantartás már meghozta az eredményét, tiszta olaj, új szűrők és a szivattyú hangja is kellemes. Vákuumértéke a kiegészítő szűrő miatt épp az adattáblán szereplő érték felett. Vagyi a szivattyú megfelelő, használható, beüzemelhető.

Keresse fel alkatrész oldalunkat és vásároljon AIR24 terméket a karbantartáshoz!

PVR váuumszivattyú típusok EM, PVL, EU,

Olajkenésű vákuumszivattyú javítás folyamata. 

DS, PHV-K PVR vákuumszivattyú javítás

DS, PHV-K PVR vákuumszivattyú javítás a 2 fokozatú olajtömítéses vákuumszivattyúk csoportja. Széles térfogatáramra tartományra tervezve, vákuumértéke kb. 5*10-3 mbar (abs). Teljesen kompakt légköri nyomsáról indítható vákuumszivattyú, léghűtéses kivitel. Méretéhez képest olajtöltete magas, hiszen olajtömítéses szivattyúnak is nevezik. Olajleválasztást a szivattyú olajterében végzi, időszakosan cserélni szükséges. Alap esetben nem igényel külön szűrőt. Mivel a vákuumtartománya kimondottan alacsony a vákuumolaj megválasztása igen fontos kérdés. Alacsony gőznyomású olajat javaslunk a berendezáshez használni. Az AIR24 minden esetben az alkalmazásnak megfelelő olajat javasolja, ásványi, szintetikus vagy PFPE bázison.

DS, PHV-K PVR vákuumszivattyú javítás típusai DS102, DS202, DS302, DS 402, DS 602, PHV50K, PHV75K

Kétfokozatú olajkenésű vákuumszivattyú javítás folyamata. 

Kérjen árajánlatot! PVR vákuumszivattyú javítás, 24 órán belül válaszolunk!