Rietschle vákuumszivattyú javítás

Vacfox Rietschle vákuumszivattyú javítás, karban tartás, üzembe helyezés 

VACFOX VC150 vákuumszivattyú felújítás 

Az oldalon bemutatjuk a Rietschle vákuumszivattyú javítás képeit, melyek fontos lépései egy meghibásodott szivattyú ismételt üzembe állításának. Olyan típusokat választottunk, melyek a mindennapi alkalmazásokban fordulnak elő. Fényképekkel mutatjuk be a szivattyú tesztelésének és megbonásának folyamatát. Tapasztalataink alapán elmondható, hogy egyes szivattyúk a kimondottan megviselt és nem kímélt állapotúak is javíthatóak, felújíthatóak a vákuumszivattyú javítás biztonsággal elvégezhető.

Rietschle vákuumszivattyú javítás a berendezések jellemzője, hogy fém vákuumszivattyú lapátokkal kerül gyártásra. Tapasztalataink alapján a fémlapát kevés olaj esetén komoly sérüléseket okozhat a szivattyú munkaterében. Mindezek mellet a rotor axiális elmozdulása is egyes típusok esetében a csapágyház koptatásával jár, mely aluminiumból készül. Ilyen esetekben az aluminium részecskék az olajjal kering a rendszerben. Akár a házat, lapátokat is koptatva. Az alábbi képen egy léghűtéses  Vacfox VC150 vákuumszivattyú felújítása látható. A vákuumszivattyú felújítás, vákuummérést és bontást követően kerül ajánlati kalkulációra. Vákuummérést a Thyracont vákuummérő műszerekkel végezzük.

A képeken látható, hogy a szivattyú nehéz körülmények között teljesített az olajleválasztó szűrők által leválasztott olajat nem tudta visszakeringetni a rendszerbe. Az úszó valamilyen idegen anyaggal beragadt, így nem volt olajelszívás. Kevés is lett a rendszerben, ami további károkat okozott a berendezésben. Természetesen az AIR24 szervízközpontjában a szakképzett kollégák még az ilyen jellegű nagyobb sérüléseket is képesek kedvező áron, javítani, felújítani. Rietschle vákuumszivattyú javítás, megfelelő vákuumértékkel, jó külsővel készült el.

Ahogy fenti sorokban is említettük, megnézhető a szivattyú belső állapota az alábbi képeken. Látható idegen anyag a berendezésben. A vákuumszivattyú javítás során az ilyen lerakódásokat is tisztítani kell, így nem kerül vissza a rendszerbe, olajkörbe.

Olajkenésű vákuumszivattyú javítás folyamata.  

Kérjen árajánlatot! Rietschle vákuumszivattyú javítás, 24 órán belül válaszolunk! Új Rietschle vákuumszivattyú! Használt Rietschle vákuumszivattyú.