Busch vákuumszivattyú javítás

Mink Busch vákuumszivattyú javítás, felújítás

Az oldalon bemutatjuk a Busch vákuumszivattyú javítás olyan elemeit és képeit, melyek fontos lépései egy meghibásodott szivattyú ismételt

üzembe állításának. Olyan típusokat választottunk, melyek a mindennapi alkalmazásokban fordulnak elő. Fényképekkel mutatjuk be a szivattyú tesztelésének és megbonásának folyamatát. Tapasztalataink alapán elmondható, hogy egyes szivattyúk a kimondottan megviselt és nem kímélt állapotúak is javíthatóak, felújíthatóak a vákuumszivattyú javítás biztonsággal elvégezhető.

Az alábbi szivattyú egy olajmentes kláv (claw) vákuumszivattyú Mink MM1144BV. A szivattyú két körmös forgóelemmel végzi a vákuumolást, jól beállított rendszer. Más típusokhoz képest jobb vákuumértéket lehet elérni vele, bár alapvetően a szivattyú drágább, mint egy olajkenésű szivattyú és nem is azonos a vákuumértékük. Karbantartás szempontjából kimondottan kedvező, bár a képen látható szivattyúban az olaj erősen kokszolódott. Olyan, mintha soha sem cseréltek volna olajat. Rendszeres olajcsere megóvja a szivattyút a meghibásodástól, természetesen nem minden esetben, viszont a hasonló jellegű hibák elkerülhetőek.

Claw Busch vákuumszivattyú javítás az alábbi szivattyún elvégezhető ha  a fogaskerékházból a kokszolódott olajat megfelelően eltávolítjuk. Ebben az AIR24 tisztító rendszere volt segítsígünkre. A technikai fejlődést az AIR24 szakemberei folyamatosan ellenőrzik, így nagy hangsúlyt fektetnek a szivattyúk tisztítására is. Kiemelten jó eredménnyel sikerült a fogaskerék házat tisztítani, így a Busch vákuumszivattyú javítás megfelelő eredménnyel elkészült.

Claw vákuumszivattyú javítás folyamata. 

Kérjen árajánlatot! Busch vákuumszivattyú javítás, 24 órán belül válaszolunk!