Pneumofore vákuumszivattyú javítás

Pneumofore vákuumszivattyú javítás

UVD Pneumofore vákuumszivattyú javítás

Pneumofore UVD

Pneumofore UVD

Olajmentes, szénlapátos Pneumofore vákuumszivattyú javítás, gyári alkatrészekből, gyors szállítási határidővel. UVD Pneumofore szénlapátos szivattyúk kimondottan egyszerű kivitellel kerülnek gyártásra. Alkatrészek árszínvonala miatt jellemzően gyári alkatrészekkel végezzük a javítást.  A sorozat 1 és 3 fázisú kivitelben készül, AIR24 kiegészítők külön rendelhetőek a vákuumszivattyúkhoz. Üzemeltetés során legfontosabb a folyamatosan tiszta belépő levegő, javasoljuk a levegőszűrő használatát, a szivattyú védelmére. Kérjen ajánlatot levegőszűrőre!

UVD Pneumofore vákuumszivattyú javítás típusai UVD5, UVD6, UVD10, UVD16, UVD25, UVD40, UVD60, UVD80, UVD100, UVD140

Szárazlapátos vákuumszivattyú javítás folyamata. 

 

UVL Pneumofore vákuumszivattyú javítás 

Pneumofore vákuumszivattyú javítás

Pneumofore vákuumszivattyú javítás

Olajkenésű UVL Pneumofore vákuumszivattyú javítás, cirkulációs olajkenéssel, integrált olajhűtővel bizonyos mérettől, kompakt szivattyúk szívó szeleppel, egyes típusok kipufogó szeleppel. Beépített olajleválasztó kamrával és olajleválasztó szűrővel, hogy a kipufogásra került olaj aeroszol nagy része visszakerüljön a rendszerbe. Kimondottan egyszerű kivitel, mellőz minden gyártás és üzemeltetés technikai sallangot. Alacsony alkatrész szám és logikus felépítés jellemzi. Gyorsan és egyszerűen javítható, szerelhető. Az AIR24 gyári alkatrészeket hsznál a javításhoz. Pneumofore 1923 óta gyárt vákuumszivattyút és kompresszorokat.

UVL Pneumofore vákuumszivattyú javítás típusai UVL2C, UVL4C, UVL6, UVL8, UVL12C, UVL20C, UVL25C, UVL40C, UVL60C, UVL106C, UVL151C, UVL205C, UVL305C

 Olajkenésű vákuumszivattyú javítás folyamata. 

UV Pneumofore vákuumszivattyú javítás 

Pneumofore vákuumszivattyú javítás

Pneumofore vákuumszivattyú javítás

Olajkenésű UV Pneumofore vákuumszivattyú javítás, cirkulációs olajkenéssel, integrált olajhűtővel  teljesen komplett berendezés.  Pneumofore 1923 óta gyárt vákuumszivattyút és kompresszorokat. Az elmúlt több, mint 90 év alatt egy kimondottan robosztus, egyszerű és hosszú élettartamú berendezést sikerült megalkotni. Hosszú csapágyélettartam a túlméretezés miatt, szintetikus olaj a hosszú karbantartási intervalum érdekében. A szivattyú 1 olajleválasztó szeparátort használ, külön olajtartályban a durva és finomleválasztás a legtökéletesebben megoldott. UV Pneumofore vákuumszivattyú javítás, felújítás és karbantartás az AIR24-től.

UV Pneumofore vákuumszivattyú javítás típusai UV4, UV8, UV16, UV24, UV30, UV50, UV100

Olajkenésű vákuumszivattyú javítás folyamata. 

AIR24 hivatalos Pneumofore disztribútor Magyarországon.

Magyarnyelvű Pneumofore forródrót  +36 1 408 8400. Értékesítés, alkatrészellátás, információ, szervíz.

Kérjen árajánlatot! Pneumofore vákuumszivattyú javítás, 24 órán belül válaszolunk!