Szénlapátos szívó/nyomó szivattyú javítás

Szénlapátos szívó/nyomó szivattyú javítás

A berendezés magába foglalja a kompresszor/szivattyú fokozatot, kuplungot, villanymotort és egyes típusok esetében a levegő hűtőt. Teljesen kompakt dizájn, nyomdaipari alkalmazásokra. A kompresszorház több esetben integrált levegőszűrő betéteket is tartalmaz. A típus a legtöbb esetben nyomás szabályzóval felszerelt az igény szerinti üzemeltetéshez.

Nyomdaipari szívó/nyomó szivattyú javítás abban az esetben válik szükségessé, ha már nem tudja a korábbi értékeket elérni, esetlegesen teljesen megszorul, szénlapát eltört (vákuumszivattyú szénlapát) vagy megelőző javításra küldi szervizünkbe. Több partnerünk ellenőrzi és vezeti a szénlapát kopást és még a lapát törése előtt tervezett felújításokat vezettek be, hogy kieséssel egyáltalán ne kelljen számolni. Ennek megfelelően a szivattyú javítás egy tervezett költség, előre meghatározott időpontban folyamatos berendezés rotációval.

Szénlapátos szívó/nyomó szivattyújavítás folyamata

  1. beérkezés az AIR24 beszállítási szolgáltatásával
  2. szemrevételezés, zsírzás ellenőrzése, lapátok méretellenőrzése
  3. üzemi tesztelés ha az állapota lehetővé teszi
  4. külső tisztítás
  5. bontás, hibafelvétel
  6. alkatrészek és fődarabok tisztítása
  7. új alkatrészekkel történő összeszerelés,
  8. tesztüzem legalább 8 munkaóra (1 műszak)
  9. egyes típusok újrafestése
  10. kiszállítás

Abban az esetben ha a berendezés teljesen megfelel elvárásainknak a tesztüzem során egyes típusokat újra festünk és előkészítjük a visszaszállításra, beüzemelésre. Természetesen szakembereink az Önök telephelyén is elvégzik a szivattyú üzembe helyezését igény esetén.

A szívó/nyomó szivattyúra minden esetben felkerül egy cimke, mely tartalmazza a javítás legfontosabb paramétereit és a következő karbantartás idejét. Erre érdemes figyelemmel lenni. Javítás után a következő karbantartás időpontját rögzítjük rendszerünkben, igyekezve Önöket értesíteni és segíteni az aktuális karbantartásokról.

A szervizeléshez jellemzően az AIR24 alternatív alkatrészeit használjuk, így Önök versenyképesen kapnak kompresszor javítás szolgáltatást, több marad cégük kasszájában más területekre.