Szénlapátos kompresszor javítás

Kompresszor javítás

 

Szénlapátos kompresszor javítás

 

A berendezés magába foglalja a kompresszor fokozatot, kuplungot, villanymotort és egyes típusok esetében a levegő hűtőt. Teljesen kompakt dizájn, ipari alkalmazásokra a P= max. 1,5 bar. Egyfokozatú kompresszor magas térfogatárammal. A kompresszorház több esetben integrált levegőszűrő betéteket is tartalmaz. A kompresszorok a legtöbb esetben biztonsági szeleppel is felszereltek a biztonságos üzemeléshez.

 

Szénlapátos kompresszor javítás abban az esetben válik szükségessé, ha már nem tudja a korábbi értékeket elérni, esetlegesen teljesen megszorul, eltörtek a szénlapátok (kompresszor szénlapát) vagy megelőző javításra küldi szervizünkbe. Több partnerünk ellenőrzi és vezeti a szénlapát kopást és még a lapát törése előtt tervezett felújításokat vezettek be, hogy kieséssel egyáltalán ne kelljen számolni. Ennek megfelelően a kompresszor javítás egy tervezett költség, előre meghatározott időpontban folyamatos berendezés rotációval.

 

Szénlapátos kompresszor  javítás folyamata

 

  1. kompresszor beérkezés az AIR24 beszállítási szolgáltatásával
  2. szemrevételezés, zsírzás ellenőrzése, lapátok méretellenőrzése
  3. kompresszor üzemi tesztelése ha az állapota lehetővé teszi
  4. külső tisztítás
  5. kompresszor bontása, hibafelvétel
  6. alkatrészek és fődarabok tisztítása
  7. új alkatrészekkel történő összeszerelés,
  8. tesztüzem legalább 8 munkaóra (1 műszak)
  9. egyes típusok újrafestése
  10. kiszállítás

 

Abban az esetben ha a kompresszor teljesen megfelel elvárásainknak a tesztüzem során egyes típusokat újra festünk és előkészítjük a visszaszállításra, beüzemelésre. Természetesen szakembereink az Önök telephelyén is elvégzik a szivattyú üzembe helyezését igény esetén.

 

A kompresszorra minden esetben felkerül egy cimke, mely tartalmazza a szivattyú javítás legfontosabb paramétereit és a következő karbantartás idejét. Erre érdemes figyelemmel lenni. Kompresszor javítás után a következő karbantartás időpontját rögzítjük rendszerünkben, igyekezve Önöket értesíteni és segíteni az aktuális karbantartásokról.

 

A szervizeléshez jellemzően az AIR24 alternatív alkatrészeit használjuk, így Önök versenyképesen kapnak kompresszor javítás szolgáltatást, több marad cégük kasszájában más területekre.