Claw vákuumszivattyú javítás

Vákuumszivattyú javítás

 

Claw vákuumszivattyú javítás.

 

Kompakt egység magába foglalja a vákuumszivattyú fokozatot, kuplungot, villanymotort, szívó és hangtompító kiegészítőket. Teljesen kompakt dizájn, ipari alkalmazásokra a durva és közepes vákuum tartományra P= üzemi 150-120 mbar abs. Olajmentes vákuumszivattyú olajkenésre kizárólag a csapágyházban és a fogaskerékházban van szükség.

 

Vákuumszivattyú javítás abban az esetben válik szükségessé, ha szivattyúja már nem tudja a korábbi értékeket elérni, engedi az olajat, esetlegesen teljesen megszorul. Több partnerünk nem engedheti meg a kiesett gyártási időt, ezért tervezett felújításokat vezettek be, hogy kieséssel egyáltalán ne kelljen számolni. Ennek megfelelően a vákuumszivattyú javítás egy tervezett költség, előre meghatározott időpontban folyamatos berendezés rotációval.

 

Vákuumszivattyú javítás folyamata Claw (körmös) szivattyú esetében

 

  1. szivattyú beszállítás az AIR24 beszállítási szolgáltatásával
  2. szemrevételezés, olajszint ellenőrzés
  3. szivattyú üzemi tesztelése ha ezt a szivattyú állapota lehetővé teszi
  4. külső tisztítás, olaj leengedés
  5. vákuumszivattyú bontása, hibafelvétel
  6. alkatrészek és fődarabok tisztítása
  7. új alkatrészekkel történő összeszerelés, olajjal való feltöltés
  8. tesztüzem legalább 8 munkaóra (1 műszak)
  9. egyes típusok újrafestése
  10. kiszállítás

 

Abban az esetben ha a szivattyú teljesen megfelel elvárásainknak a tesztüzem során előkészítjük a visszaszállításra, beüzemelésre. Természetesen szakembereink az Önök telephelyén is elvégzik a szivattyú üzembe helyezését igény esetén.

 

A szivattyúra minden esetben felkerül egy cimke, mely tartalmazza a szivattyú javítás legfontosabb paramétereit és a következő karbantartás idejét. Erre érdemes figyelemmel lenni. Vákuumszivattyú javítás után a következő karbantartás időpontját rögzítjük rendszerünkben, igyekezve Önöket értesíteni és segíteni az aktuális karbantartásokról.

 

A szervizeléshez jellemzően az AIR24 alternatív alkatrészeit használjuk, így Önök versenyképesen kapnak vákuumszivattyú javítás szolgáltatást, több marad cégük kasszájában más területekre.