Roots, forgódugattyús vákuumszivattyú javítás

Vákuumszivattyú javítás

 

Roots, forgódugattyús vákuumszivattyú javítás.

 

Roots vákuumszivattyú egy kiegészítő szivattyú 1 és két fokozatú szivattyúkra, vagy akár egymás után több fokozatú rendszerbe illesztésre. A berendezés a vákuumf okozatot és a direkt kuplunggal kapcsolt villanymotort tartalmazza. Jellemzően két kivitelben kerül gyártásra, 2 szárnyú és 3 szárnyú rotorral, melyek fogaskerék szinkronizációval hajtják egymást.

 

Roots vákuumszivattyú javítás abban az esetben válik szükségessé, ha szivattyúja már nem tudja a korábbi értékeket elérni, engedi az olajat főleg a munkatérben, esetlegesen teljesen megszorul vagy megelőző javításra küldi szervizünkbe. Több partnerünk tervezett felújítást vezett be, hogy kieséssel egyáltalán ne kelljen számolni. Ennek megfelelően a vákuumszivattyú javítás egy tervezett költség, előre meghatározott időpontban folyamatos berendezés rotációval.

 

Vákuumszivattyú javítás folyamata roots szivattyú esetében

 

  1. szivattyú beérkezés az AIR24 beszállítási szolgáltatásával
  2. szemrevételezés, olajszint ellenőrzés
  3. szivattyú üzemi tesztelése ha ezt a szivattyú állapota lehetővé teszi
  4. külső tisztítás, olaj leengedés
  5. vákuumszivattyú bontása, hibafelvétel
  6. alkatrészek és fődarabok tisztítása
  7. új alkatrészekkel történő összeszerelés, olajjal való feltöltés
  8. tesztüzem legalább 8 munkaóra (1 műszak)
  9. egyes típusok újrafestése
  10. kiszállítás

 

Abban az esetben ha a szivattyú teljesen megfelel elvárásainknak a tesztüzem során egyes típusokat újra festünk és előkészítjük a visszaszállításra, beüzemelésre. Természetesen szakembereink az Önök telephelyén is elvégzik a szivattyú üzembe helyezését igény esetén.

 

A szivattyúra minden esetben felkerül egy cimke, mely tartalmazza a szivattyú javítás legfontosabb paramétereit és a következő karbantartás idejét. Erre érdemes figyelemmel lenni. Vákuumszivattyú javítás után a következő karbantartás időpontját rögzítjük rendszerünkben, igyekezve Önöket értesíteni és segíteni az aktuális karbantartásokról.

 

A szervizeléshez jellemzően az AIR24 alternatív alkatrészeit használjuk, így Önök versenyképesen kapnak vákuumszivattyú javítás szolgáltatást, több marad cégük kasszájában más területekre.